ALGEMENE VOORWAARDEN:

 

Privacy:

De gegevens die u ons verstrekt, zullen met zorg worden behandeld. uw gegevens zullen nooit worden verstrekt aan derden.

 

Verkoopinformatie:

De sieraden van Timmar4you zijn handgemaakt. Voor het maken van de sieraden zijn wij afhankelijk van de beschikbaarheid van de kralen en leerdraad bij de leveranciers. Sommige benodigdheden zijn helaas niet altijd meer verkrijgbaar. Het sieraad kan soms iets afwijken van de foto op deze pagina. Bij grote verschillen laten we je dit uiteraard van te voren weten.

 

Levertijd:

Alle armbanden worden met de hand gemaakt. De levertijd is op dit moment 5 werkdagen bij persoonlijke bestellingen.. Wij doen ons uiterste best de bestelde artikelen binnen deze termijn naar je te verzenden. Dit kan uiteraard eerder zijn maar houdt aub rekening met levertijd van maximaal 9 werkdagen.

 

Behandeling:

Laat de sieraden niet nat worden, draag ze niet onder douche of bij de afwas, dit kan vooral bij zilveren sieraden voor aanslag zorgen.

 

Maten en Vermaakkosten:

Omdat ieder anders is, hebben we geen standaard maat. Je dient dus altijd een maat op te geven bij de bestelling.

Mocht de armband achteraf niet passen, dan kun je de armband altijd retour sturen, waarbij we hem op maat maken. De verzendkosten zijn voor je eigen rekening. We rekenen geen vermaakkosten. Er zijn uitzonderingen bij onze "sale" items: deze hebben wel een maat, welke bij de productomschrijving wordt aangegeven. Deze kun je ook niet retour sturen om te vermaken. Uiteraard kunnen we wel een soortgelijke voor je maken op de juiste maat maar dan geldt de gewone prijs zonder korting.

 

Voor het meten van jouw maat, ga naar onze pagina <De juiste maat>. Onderaan deze pagina bevind zich een Button om direct naar de juiste pagina gestuurd te worden.

 

Garantie:

Op alle sieraden van Timmar4you zit garantie. Mocht een sieraad onverhoopt kapot gaan (niets heeft het eeuwige leven) uiteraard wel als je er zorgvuldig mee bent omgegaan, dan kun je binnen 1 maand het sieraad ter reparatie terugsturen. Het sieraad wordt dan kosteloos (met uitzondering van de verzendkosten) voor je gerepareerd. Neem van tevoren wel eerst contact op, zodat wij e.e.a. kunnen afstemmen. 

 

BTW:

Alle prijzen zijn inclusief BTW. 

 

Verzending:

De bezorging binnen Nederland wordt verzorgd door PostNL als brievenbuspost. Je hoeft hiervoor dus niet thuis te zijn. Wij berekenen € 4,20 voor verzend- en bezorgkosten. Naarmate je meer besteld, binnen de grenzen van brievenbuspost. kunnen de verzendkosten zakken naar € 3,95 Mocht de bestelling te groot zijn voor de brievenbuspost, dan verrekenen wij € 6,99 voor het pakket. Wij zijn niet verantwoordlijk voor het kwijtraken van een pakketje. Voor zendingen buiten Nederland gelden andere tarieven. 

 

Retourneren:

Je kunt een artikel binnen 7 dagen terugsturen. Wanneer je een artikel wenst terug te zenden, dien je dit zo spoedig mogelijk na ontvangst aan ons te melden. Je krijgt het geld dan op je rekening teruggestort (minus de verzendkosten). De kosten voor retourzending zijn voor eigen rekening. Daarnaast dien je ervoor te zorgen dat het artikel goed en deugdelijk is verpakt.

Het sieraad wordt zorgvuldig in een speciale envelop verpakt en verstuurd. Wanneer bij het verzenden toch gebreken zijn ontstaan aan het sieraad kun je het terugsturen en wordt het gratis gerepareerd. Neem hierover wel eerst contact met ons op, zodat wij een afspraak kunnen maken. 

 

Privacy:

Wij zullen je gegevens met zorg bewaren en niet verstrekken aan derden.